Kosovë

Shkojnë në suficit 34 mijë euro të projektit për strehimoren e qenve në Prizren

Shkojnë në suficit 34 mijë euro të projektit për strehimoren e qenve në Prizren
 

Komuna e Prizrenit ende nuk i ka përfunduar procedurat e përcaktimit të lokacionit për ndërtimin e strehimores për qentë endacakë, ani pse prej disa muajsh është iniciuar aktiviteti i prokurimit për këtë projekt. Zyrtarët komunalë kanë pranuar vështirësitë në këtë drejtim, duke konfirmuar edhe shkuarjen në suficit të 34 mijë eurove të planifikuara për këtë projekt me buxhetin e vitit 2018.

Megjithëkëtë kanë pohuar se tashmë kanë gjetur një lokacion të përshtatshëm afër fshatit Malësi e Re dhe se nevojiten edhe disa konsultime me drejtuesit e Policisë në Prizren, ashtu që punët ndërtimore në këtë lokacion të fillojnë me përmirësimin e kushteve atmosferike, pasi që me buxhetin e vitit 2019 janë planifikuar 70 mijë euro, shkruan sot Koha Ditore.