Kosovë

Graçanica s`e shpenzon as gjysmën e buxhetit për investime kapitale

 

Graçanicë, 27 dhjetor - Shpenzime minimale për investime kapitale ka bërë Komuna e Graçanicës për nëntë muaj të këtij viti. Nga 4 milionë e 279 mijë e 532 euro të parapara për këtë kategori buxhetore, për periudhën janar-shtator janë harxhuar vetëm 1 milion e 541 mijë e 160 euro, që i bie diku ¼ e buxhetit për projekte kapitale.

Sipas raportit financiar për këtë periudhë, më së shumti mjete kjo komunë ka harxhuar për paga dhe mëditje, si për nga shuma, po ashtu edhe për nga përqindja e mjeteve të parapara, shkruan sot Koha Ditore.