Kosovë

Demolohen stolat të vendosur në shtegun Kala-Pasha Çeshme në Prizren

Demolohen stolat të vendosur në shtegun Kala-Pasha Çeshme në Prizren
 

Stolat nga betoni, të vendosur kohë më parë përgjatë rrugës Kala-Pasha Çeshme janë shkatërruar.

Autoritetet lokale, që kanë investuar për realizimin e këtij projekti, kanë shprehur dyshimin se shkatërrimi i tyre është bërë nga prerësit pa leje të pyjeve, me qëllim që të qarkullonin me mjetet e tyre transportuese. Menaxhmenti i Komunës së Prizrenit ka kërkuar që qytetarët t’i raportojnë rastet e tilla, në mënyrë që organet e rendit t’i zbulojnë keqbërësit dhe t’i çojnë para drejtësisë.