Kosovë

Rrugët e Gjilanit janë të hapura dhe të kalueshme

Rrugët e Gjilanit janë të hapura dhe të kalueshme

Pas reshjeve të shumta të borës, Komuna e Gjilanit me operatorët ekonomik ka dalë menjëherë në terren për të hapur rrugët në qytet dhe në fshatra, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Drejtori i Shërbimeve Publike, Naser Korça, ka konfirmuar se të gjitha rrugët në qytet dhe fshatra janë të hapura dhe të kalueshme, transmeton Koha.net.