Kosovë

Mbi 765 mijë euro për rregullimin e një lumi në Rahovec

Mbi 765 mijë euro për rregullimin e një lumi në Rahovec

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, në prani të drejtorit të Drejtorisë për Urbanizëm, Planifikim dhe Mirëmbajtje të Mjedisit, Rumir Zhuniqi ka nënshkruar kontratën për rregullimin e lumit që rrjedh ndërmjet fshatrave Krushë e Madhe dhe Celinë, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Përgjatë viteve, lumi u ka shkaktuar probleme të shumta banorëve të kësaj ane me vërshime në shtëpi banimi, sidomos në toka bujqësore, me të cilat janë ballafaquar edhe përgjatë këtij viti, thuhet në komunikatë.