Kosovë

Një shkolle në Drenas nuk i është siguruar ngrohja, një mësues sjell drunj nga shtëpia

Foto: KosovaPress
 

Ndonëse temperaturat kanë rënë dhe në fillim të javës bora zbardhi vendin, në shkollën fillore “Mehmet Gradica” në Gradicë të Drenasit nuk janë lëshuar fare ngrohjet duke vështirësuar kështu mbajtjen e mësimit.

Fajin për mungesë të ngrohjes thonë se e ka Drejtoria komunale e Arsimit në Drenas, e cila nuk ka sjell lëndë djegëse për këtë vit, edhe pse një gjë e tillë është dashur të ndodhë më 15 tetor. KosovaPress ka vizituar shkollën “Mehmet Gradica”, ku situata në klasa nuk ishte e përshtatshme për zhvillimin e orës së mësimit.