Kosovë

Kryetari i Malishevës ankohet ndaj ndërprerjeve të gjata të rrymës

Kryetari i Malishevës ankohet ndaj ndërprerjeve të gjata të rrymës
 

Komuna e Malishevës të premten ka njoftuar se në territorin e saj janë duke u aplikuar ndërprerje të gjata dhe pa orar të energjisë elektrike. Sipas autoriteteve lokale, kjo praktikë ka shkaktuar probleme të mëdha si në sektorin e biznesit, ashtu edhe në institucionet arsimore dhe në amvisëri.

Për këtë ndërprerje ka reaguar edhe kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj.