Kosovë

LDK- VV akuzojnë Ekzekutivin në Ferizaj për punësime militantësh

 

Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje, degët në Ferizaj, kanë akuzuar Ekzekutivin komunal për punësime me kontrata për shërbime të veçanta pa i përfillur procedurat dhe kriteret sipas ligjeve në fuqi.

Më së shumti me punonjës të tillë është ngarkuar Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare me rreth 50 infermierë.