Kosovë

Të prekurit me sindromën Down udhëtojnë në Prishtinë për terapi

Të prekurit me sindromën Down udhëtojnë në Prishtinë për terapi
 

Forumi Kosovar për Persona me Aftësi të Kufizuara kërkon nga qeverisja lokale e Gjilanit sigurimin e hapësirave, ku do të mundësohet zhvillimi i aktiviteteve dhe shërbimeve për personat e prekur me sindromën Down, shkruan sot Koha Ditore.

Ai thotë se 35 persona të prekur me këtë sindromë për mungesë shërbimesh detyrohen të udhëtojnë për në Prishtinë .