Kosovë

Lagjja “Jeta e re” adreson brengat që lidhen me hekurudhën

Lagjja “Jeta e re” adreson brengat që lidhen me hekurudhën
 

Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor të Komunës së Prizrenit bashkë me operatorin e kontraktuar për zhvillimin e Hartës Zonale të Komunës kanë nisur takimet me qytetarët për nevojat e hartimit të këtij dokumenti të planifikimit hapësinor, shkruan sot Koha Ditore.

Takimi i parë është mbajtur gjatë kësaj jave me banorët e lagjes “Jeta e re”, të cilët kryesisht kanë shprehur brengat e tyre rreth çështjes së mobilitetit, të cilat ndërlidhen edhe me praninë e trasesë së hekurudhës në këtë zonë.