Kosovë

Haradinaj thotë se Obiliqi do të jetë qytet atraktiv për të gjithë qytetarët

Haradinaj thotë se Obiliqi do të jetë qytet atraktiv për të gjithë qytetarët
Foto: ZKM
 

Është një moment gëzimi sepse po ndodh një punë e qëlluar dhe e drejtë në vendin që i takon, te njerëzit që vërtet e meritojnë. Jemi në proces të investimeve në energji alternative, por edhe në teknologji të re me qymyr dhe po punojmë intensivisht që vetvetiu të mos hetohet ndotja, por të jetë Obiliqi një vend i pëlqyer nga të gjithë.

Kështu tha Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në fillimin e punimeve për ndërtimin e sheshit të Obiliqit.