JETA

Përgjysmohet fshati më i madh i Kosovës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Vizita e radhës e ekipit të emisionit “Jeta” ishte në fshatin më të madh të Kosovës, Zhurin.

Ndodhet vetëm 12 kilometra larg qytetit të Prizrenit dhe gëzon një pamje të mrekullueshme e pozitë të veçantë gjeografike.