JETA

Nikçi synon të pushtojë 14 maja të reja

Nikçi synon të pushtojë 14 maja të reja

Të shtunën në emisionin JETA ishte e ftuar Mrika Nikçi, që muaj më parë doli si vajza më e re në botë që ka pushtuar 7 majat e 7 kontinenteve.

Ajo tregoi për sfidat dhe për vështirësitë që ka ky sport jo i lehtë.