INTERAKTIV

Kryeziu: Pres që PDK-ja të marrë pjesë në seancën e Kuvendit për referendumin

 

Zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Përparim Kryeziu, ka thënë se pret që PDK-ja të jetë prezentë në seancën e sotme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës, lidhur me kërkesën e Serbisë për mbajtjen e referendumit në Kosovë, për ndryshime kushtetuese në shtetin e saj.

Kryeziu ka thënë në “Interaktiv” të KTV-së të premten se qëndrimi i PDK-së lidhur me vendimin e Qeverisë që të mos lejojë mbajtjen e referendumit në mënyrën siç po kërkon Serbia, ishte pozitiv dhe se pret që kjo parti ta shpreh vullnetin e saj politik edhe në Kuvend sot.