INTERAKTIV

Tërmkolli thotë se profiterë “si Osmani e disa të tjerë” e dëmtuan LDK-në

 

Ish-deputetja e LDK-së, Melihate Tërmkolli, ka thënë se vendit i duhet një LDK e fortë dhe moderne por me bazament rugovian, por që një të tillë nuk e sheh të jetë aktual.

Tërmkolli në Interaktiv të KTV-së është përgjigjur se nuk e di se a mund ta bëjë një LDK të tillë kryetari Lumir Abdixhiku, pasi sipas saj, “Abdixhiku duhet të tregojë së pari kush është”.