Fashionista

Flutura Dedinja rikthehet me koleksion të ri dhe demonstron punimin e patronit

 

Flutura Dedinja daljen e parë televizive pas lindjes së vajzës e pati në emisionin “Fashionista”. “Fëmija im i parë është brendi Flutura Dedinja”, shprehet disenjatorja.

Për veç kësaj, Dedinja rikthehet me koleksion të ri dhe atelie të re. Të dyja këto e sollën disenjatoren ndryshe. Flutura është person që inspirohet nga njerëzit dhe tiparet e tyre, kështu kësaj radhe jeta e përballi atë me disa persona modernë dhe shumë ”edgy” në stilin e tyre. Nga kjo kreatorja u inspirua për koleksionin e fundit, ku e solli femrën në një version më të egër dhe më të fortë.