Fashionista

Diandra Kajtazi, vajza e luleve dhe e modës

 

Moda është pasion i padiskutueshëm për shumë persona, kjo vlen edhe për Diandra Kajtazin, e cila është një fashioniste e vërtetë.

Kajtazi, përpos modës ka pasion edhe lulet dhe posedon edhe një lulishte “Labi Iris”. Lulet e kanë ndihmuar Diandrën të inspirohet çdo ditë për veshjet e saj e të eksperimentojë me ngjyra.