Fashionista

Labentinë Shala, disenjatorja e re autentike

 

Ka një stil unik, gati avangardë. Ajo ka një lidhje shumë të fortë me artin, dizajnin, format dhe ngjyrat, raporton KOHA.

Labentine Shala është një krijuese e re në fushën e modës, e cila e sheh shumë të rëndësishëm eksperimentimin për të gjetur stilin e saj dhe për të qenë sa më autentike në punën e vet.