Fashionista

“Drita Handmade”, brendi i bikineve të thurura me grep

 

Një tjetër artiste në punë dore dhe thurje është edhe Drita Oshlani, e cila e shndërroi pasionin e saj në një biznes të mirëfilltë, nën emrin “Drita Handmade”.

Ajo punon me pasion, sidomos pas kënaqësisë që merr, kur punët e saj pëlqehen nga të gjithë.