Fashionista

Thurja me grep, pasioni i Vesa Galicës

 

Vesa Galica thurjen me grep fillimisht e mësoi nga interneti, ndërsa teknikat nga tezja e saj.

Fillimisht, nisi të punonte me grep gjëra të veçanta, si kukulla, varëse, byzylykë, rripa, çanta etj. Vajza, e cila studion Shkenca Kompjuterike, thur me grep veshje, aksesorë dhe gjëra të tjera, të cilat natyrisht se janë unike, por edhe në trend.