Fashionista

Pikturë në thonj, një nga trendet e këtij sezoni

 

Kike Ramadani - Thaçi, është një estetiste e thonjve e cila tash e një kohë ushtron këtë profesion.

Pikturimi, dizajnet dhe ngjyrat në thonj, e bëjnë të veçantë punën e sa, raporton emisioni Fashionista në KTV.