Fashionista

Çfarë propozojnë estetistet e thonjve për këtë sezonë

 

Ndërtimi i thonjve, me modele dhe forma nga më të larmishmet sot është një sfidë në fushën e estetikës.

Gama e linjave që ofrohen është e pasur, por misioni është vetëm një: klientë të kënaqur e që rikthehen, raporton emisioni Fashionista në Kohavision.