EXPRESS

Festivali poetik me homazh e fuqinë e vargut

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Poezia, si forma më e rafinuar e shprehjes artistike, tejkalon kufijtë e të qenit vetëm një kompozicion i bukur fjalësh. Luan rol të rëndësishëm në ruajtjen dhe transmetimin e gjuhës dhe identitetit.

Rëndësinë e poezisë po e promovon tash e dy vjet edhe Festivali Poetik i Prishtinës.