EXPRESS

“Jeta dhe bota e artit” të Blerim Luzhës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Monografia “Jeta ime dhe bota e artit” është rrëfimi kronologjik i jetës dhe veprimtarisë së artistit Blerim Luzha. Një lloj ditari që nis me familjen, fëmijërinë, shkollimin e krijimtarinë e tij artistike.

Aty janë edhe rrëfimet më personale si prapaskena të rrugëtimit drejt profesionit e pasionit.