EXPRESS

“Hana po fluturon” mbi murin me kujtimet e rrënuara

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Jeta e Anitës dhe e Belinës është e lumtur. Si dy motra të martuara për dy vëllezër ato përmbushin përditshmëritë e tyre me punë të shtëpisë dhe një shërbim që e ofrojnë për t’i ndihmuar gratë që të mbesin shtatzëna. Këtë përshtypje e jep me të nisur shfaqja “Hana po fluturon”, prodhim i Teatrit të Ferizajt “Adriana”. Brenda minutash shpërfaqet edhe tema e tekstit të Arta Arifit, me regji të Iliriana Arifit.

E dhënë premierë muajin e kaluar në Teatrin e Ferizajt, “Hana po fluturon” erdhi si mysafire në Teatrin Kombëtar të Kosovës. Për më shumë se një orë kasta e aktorëve në përbërje të Dardane Mehmetit, Edona Berishës, Dashuri Rexhepit, Arben Marevcit, Gresë Gashit, Nea Hamzës dhe Nexhat Xhoklit, me anë të lojës teatrale sollën për publikun në Prishtinë një copë historie të trishtë nëpër të cilën qytetarët e Kosovës kanë kaluar.