EXPRESS

Sislej Xhafa me artistë në eksplorimin e së padukshmes

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Përballë Bibliotekës Kombëtare “Pjetër Bogdani” entuziastë të artit janë mbledhur për një përvojë unike dhe intensive të udhëhequr nga artisti i njohur bashkëkohor, Sislej Xhafa. Punëtoria ishte larg prej të zakonshmes. Fokusohet në të padukshmen.

Xhafa, i njohur për artin e tij nxitës dhe jokonvencional, ka sfiduar pjesëmarrësit të eksplorojnë aspektet e fshehura të botës përreth tyre. Me një filozofi që nxit spontanitetin dhe improvizimin, ai hapi rrugë për një punëtori që do të shkonte me rrjedhën, duke i lejuar pjesëmarrësit të përfshiheshin në një proces krijues pa kufizimet e skenarëve ose planeve të përgatitura.