EXPRESS

“DAM” nis me imazhin e virtuozeve të reja

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Pjesë të kryeveprave botërore janë zbërthyer qysh në mbrëmjen e parë të Festivalit ndërkombëtar të muzikës “DAM”. Me edicionin e 22-të Festivali vazhdon misionin për përkrahjen e muzikantë të rinj. Por të hënën ka qenë më shumë se kaq. E ka nisur kapitullin e ri me talentet e reja virtuoze dhe me shpalosjen e programit nëpërmjet teknikave tejet sfiduese.

Violinistet Mariam e Amira Abouzahra dhe e ëma e tyre pianiste Nora Emody kanë luajtur vepra tejet serioze.