EXPRESS

“Shota” jehon në kujtim të klarinetistit Mentor Krasniqi

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Vijat melodike të muzikës tradicionale kanë magjepsur, por koncerti i ansamblit kombëtar i këngëve dhe valleve “Shota”, ka pasur edhe një tjetër qëllim: Ka kujtuar ish-anëtarin, klarinetistin Mentor Krasniqi, i cili vdiq nëntorin e kaluar. Pikërisht koncerti “Në vend të lotit” ka qenë homazh për të.

Vepra dhe kontributi i tij janë nderuar me këngët e vallet që ai i pëlqente e janë interpretuar edhe ato të dedikuara veçmas për klarinetistin e ndjerë. Jo me një minutë heshtje, por me një minutë duartrokitje janë nderuar vepra dhe kontributi i klarinetistit Krasniqi.