EXPRESS

“Adnan Kafazi”, nga 2 shkurti nëpër kinema

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Filmi i shumëpritur nga publiku, “Adnan Kafazi”, më në fund po vjen nëpër kinema për gjithë shikuesit. Një fokus i veçantë në këtë projekt i është dhënë gjinisë femërore.

Për këtë dhe shumë më shumë biseduan dy aktoret shumë të dashura nga publiku, Edona Reshitaj dhe Xhejlane Trëbunja.