EXPRESS

Besart Halimi: Si fitova “Green Card” në lotari

 

Këngëtari kosovar Besart Halimi duket të jetë njeri me shumë fat. Ai e ka fituar leje qëndrimin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, falë lojës shpërblyese që shteti organizon për të huajt.

“Nuk luajta vet, luajti e dashura për mua, u përzgjodh emri im dhe e fitova të drejtën e Green Card, ka thënë Halimi në emisionin Express Summer në KTV.