EXPRESS

Anxhela Peristeri, gati për “Eurovision”

 

Një muaj para se të ngjitet në skenën e madhe të Eurovisionit, ajo është duke punuar intensivisht për çdo detaj që do ta përcjellë në skenë.

Anxhela Peristeri për emisionin “Express”, ka treguar se përse pikërisht këtë vit përzgjodhi t’ia mësyjë Festivalit të Këngës, i cili ia dha biletën për të përfaqësuar Shqipërinë në ngjarjen e madhe muzikore. Duke i pasur para vetes dy-tri projekte muzikore, ajo kishte përzgjedhur “Karmën” pasi që në dëgjim të parë e kishte tërhequr melodia e këngës, ndërsa kur ajo u ndërthur me tekstin e bindi akoma dhe më shumë për ta përzgjedhur këtë këngë.