EXPRESS

"Oda Quartet" promovon albumin e parë

 

New Yorku, muzika shqiptare, klasikja dhe modernja – e gjithë kjo tashmë ka një emërues të përbashkët.

Oda Quartet – formacioni që bashkon muzikantë nga Kosova, Shqipëria e madje edhe nga Japonia....