EXPRESS

Arti i veçantë i Eronit që po mahnit këngëtarët

Arti i veçantë i Eronit që po mahnit këngëtarët
 

I mjafton një letër dhe një laps për të krijuar portrete të mrekullueshme. Por, jo vetëm kaq. Ai arrin që edhe në telefon të vizatojë çka do që i del para duke krijuar skica shumë të bukura që kanë tërhequr vëmendje në rrjetet sociale.

Eron Kerqeli është vetëm 20 vjeç, por ka një talent të madh për artin.