EXPRESS

11-vjeçarja hap “biznesin” e saj të vogël

11-vjeçares Stina Çerkini i shkrepi një ide. Dhe kjo mjaftoi që të vendosë për diçka të re.

 

11-vjeçares Stina Çerkini i shkrepi një ide. Dhe kjo mjaftoi që të vendosë për diçka të re.

“Dua ta hap një biznes”, ishin fjalët me të cilat befasoi familjarët. Por pak ditë më pas, kur e shpërfaqi më qartë idenë e saj, ajo filloi krijimin e aksesorëve të ndryshëm.