EXPRESS

Drama “Danimarka, toka jonë” e Stefan Çapalikut

Në dramën “Danimarka, toka jonë” ngjarja shtjellohet në kohën e rënies së komunizmit dhe vënies së demokracisë në Shqipëri.

 

Në dramën “Danimarka, toka jonë” ngjarja shtjellohet në kohën e rënies së komunizmit dhe vënies së demokracisë në Shqipëri.

Stefan Çapaliku ka marrë rrugë nga Tirana për ta promovuar në Prishtinë librin e ri, në të cilin pasqyron optimizmin e shtirur kolektiv që zëvendësohet nga dëshpërimi.