EXPRESS

Filmbërësit e rinj në “Neo School”

Realizimi i dokumentarëve këtyre të rinjve po u mundësohet nëpërmjet platformës joformale për prodhimin e filmave, që ka nisur tash e një muaj në “Kino Armata”.

Valmira Rashiti dhe Blendi Bytyqi janë dy nga shtatë pjesëmarrësit që janë përzgjedhur për të krijuar filma dokumentarë në kuadër të kësaj punëtorie, raporton KOHA.