EXPRESS

“Pusho shqip” për zhvillimin e turizmit mes Kosovës dhe Shqipërisë

“Pusho Shqip” është slogani i sezonit turistik të këtij viti. “Deti dhe malet janë të çdo shqiptari, t’i shndërrojmë në destinacion në rajon”, është thirrja për vazhdimin e turizmit mes Kosovës e Shqipërisë.

Megjithëse një vit i vështirë për turizmin për shkak të pandemisë, shqiptarët e Kosovës edhe këtë vit patën cak Shqipërinë për t’i kaluar pushimet.