EXPRESS

Edona Zogu rrëfen disa nga momentet e rrugëtimit në KTV

Ish-moderatorja dhe prezantuesja e lajmeve të KTV-së për shumë vite në 20-vjetorin e televizionit ka ndarë disa nga momentet më të veçanta të rrugëtimit të saj.

 

Ish-moderatorja dhe prezantuesja e lajmeve të KTV-së për shumë vite në 20-vjetorin e televizionit ka ndarë disa nga momentet më të veçanta të rrugëtimit të saj.

Zogu ka treguar se si i ka përjetuar paraqitjet e para në edicionin e lajmeve.