EXPRESS

Urimi i Faton Maculës për KTV-në

Miqtë dhe bashkëpunëtorët e Kohavisionit janë të shumtë. Në vazhdim e shohim një urim që na ka dërguar një muzikant i cili jeton përtej oqeanit.

 

Miqtë dhe bashkëpunëtorët e Kohavisionit janë të shumtë. Në vazhdim e shohim një urim që na ka dërguar një muzikant i cili jeton përtej oqeanit.

Jazz kitaristi Faton Macula në një videomesazh na uron ditëlindjen dhe rrëfen për lidhjen e tij emocionale me KTV-në.