EXPRESS

Duo Elsa & Genci sjell përpunimet e këngëve të njohura

Duo Elsa Mala dhe Genc Morina, kanë marrë vëmendje të madhe, sidomos në rrjete sociale. Me përpunimet e këngëve të njohura në gjuhën shqipe e angleze, ata po sjellin performanca unike, që po pëlqehen nga audienca, raporton KOHA.

Dyshja nga qyteti i Pejës, për emisionin “Express Summer”, foli për rrugëtimin muzikor, ndikimet dhe planet e së ardhmes.