EXPRESS

Zanati i trashëguar në tre breza

Rudina Caca, e lindur në fshatin Sine të Istogut, u rrit me nënën dhe gjyshen, të dyja këto të mësuara se puna të bën grua të respektuar.

Nga dora nuk iu hoq asnjëherë gjilpëra, thurja me shtiza, puna me grep, qepja dhe qëndisja.