EXPRESS

Naime Beqiraj kujton Ali Podrimjen: Ai ishte shkëlqimtar i poezisë

 

Shkrimtarja Naime Beqiraj rrëfen për bisedën e fundit telefonike me Ali Podrimjën dhe çfarë tha ai para se të takohej me krye parlamentarin e Kosovës vite më parë.

Beqiraj e cila po doktoron për veprimtarinë letrare të Podrimjes tregon se me çfarë kulmon veprimtaria e tij.