EXPRESS

Në Mitrovicë u mbajt ekspozita “Cult Bridge”

 

Pesëmbëdhjetë artistë, kryesisht nga Mitrovica, i prezantuan veprat e tyre në ekspozitën që synon të ndërtojë ura bashkëpunimi.

Në mungesë të galerisë së qytetit dhe për shkak të masave parandaluese ndaj COVID-19, Shoqata e Artistëve Vizualë dhe Muzikorë e organizoi ekspozitën “Cult Bridge” në njërën nga kafenetë e qytetit të minatorëve, raporton KOHA.