EXPRESS

Artistja që eksploron traditën dhe heronjtë

Vizita në atelienë e piktores Saranda Xhemajli merr formën e një eksplorimi në traditën shqiptare.

Në shumicën e veprave ajo e pasqyron gruan shqiptare me veshje të krahinave të ndryshme. Madhështinë e saj e shpërfaq nëpërmjet detajeve të arta, raporton KOHA.