EXPRESS

Arkitekti roker, Dren Nishliu në kërkim të këngës së parë solo

Profesionin dhe pasionin ka arritur ti gërshetojë shumë mirë. Ditën arkitekt e mbrëmjeve roker. Ky është kombinimi që bën Dren Nishliu gjatë një dite të rëndomtë të tij.

Në materialin në vazhdim vet Dreni na tregon se si po ia del ta mbajë këtë ritëm.