EXPRESS

Kalërimi dhe kujdesi ndaj kuajve

 

Hingëllimat dhe trokitjet e patkonjve dëgjohen prej së largu. Në Zatra, periferi e Pejës, prej nga e sheh rrafshin e Dukagjinit si në pëllëmbë të dorës, takojmë një djalë të ri, shumë punëtor, me një pasion të veçantë për kalërimin.

Ai është Plator Gashi.