Video

Qeveria premton 50 çerdhe të reja, ekspertët e konsiderojnë politikë të nevojshme

 

50 çerdhe të reja i ka premtuar Qeveria, nëse projektligji për buxhetin kalon në Kuvend, ashtu siç është aktualisht. Ekspertët thonë se një politikë e tillë e ndihmon mirëqenien e fëmijëve dhe të prindërve vetushqyes. E Avokati i Popullit në Ditën Universale të Fëmijëve ka treguar se Qeveria ende nuk i ka përmbushur obligimet me dokumentet që duhet t’i miratojë.

Ndërtimin e çerdheve të reja e ka paraparë Qeveria për vitin 2022 në projektligjin për buxhet.