Euro 2024

Eliminohet edhe Kroacia

kroacia

Pas rezultateve të ndeshjeve të zhvilluara të martën është bërë e qartë që Kroacia nuk ka gjasa për të avancuar nga Grupi B.

Kroacia ka përfunduar e treta në grup me dy pikë, ndërsa i duheshin shumë rezultate të favorshme për të avancuar. Por këto rezultate nuk ndodhën dhe kroatët mund të bëhen gati për kthim në shtëpi.