Euro 2020

UEFA hap hetime për ngjarjet në Wembley

 

UEFA ka nisur procedurë disiplinore për ngjarjet rreth finales së Euro 2020, duke përfshirë edhe veprimet e tifozëve të Anglisë brenda dhe rreth stadiumit “Wembley”.

Tifozët janë rrahur me pjesëtarët e sigurimit dhe policët, ndërsa janë përpjekur të hyjnë brenda.