Euro 2020

Faktori “Wembley” i jep Anglisë shpresë para finales së “Euro 2020”

 

“Ne kemi sjellë buzëqeshje në fytyrën e të gjithëve, por tifozëria sonte ishte e jashtëzakonshme. Mendoj se tifozët ishin fantastikë, na kanë shtyrë para, sidomos në kohën shtesë dhe ne ia dolëm të fitojmë”.

Këto ishin fjalët e Jordan Hendersonit që përmblodhi “faktorin ‘Wembley’”, që ndihmoi lojtarët e Anglisë që më në fund të kalonin pengesën e fundit dhe të arrinin në finale të madhe. Pas pritjes shumë të gjatë.